Ring til mig på

Her får du Midjyllands billigste kloakspuling og tv-inspektion

I firmaet bestræber vi os på at være din foretrukne kloakmester i og omkring både Herning, Ikast, Silkeborg og Holstebro. For at kunne opnå dette tilbyder vi utrolig gode priser på vores kloakservice. Her får du en professionel og uafhængig vurdering af f.eks. din rørskade.

Vores specialer

Vi udfører alle former for kloakservice, men det er specielt de følgende emner, som vi som din kloakmester er eksperter i:

  • TV-inspektion – Vi undersøger ved hjælp af højteknologisk udstyr, hvad der er galt med dine kloaker og giver et tilbud på, hvad det vil koste at reparere dem efterfølgende. Vi udfører også skadesanmeldelser.
  • Rørskader – Vi kan finde og reparere alle former for rørskader både med eller uden opgravning, samt udfører skadesanmeldelser.
  • Stoppet kloak – Det er et normalt problem at kloakker bliver tilstoppet. Derfor tilbyder vi til en god pris at komme ud og udføre en professionel kloakspuling, så forstoppelsen forsvinder.
  • Trærødder i røret – Trærødder kan blive et stort problem i kloakker, da de kan trænge ind i røret og skabe forstoppelser. Vi kan med vores gode udstyr skære dem bort for dig til en god lav pris af kr. 495 inkl. moms.
  • Røgtest – En røgtest er en let og billig måde at bekræfte, om der skulle være en skade i dine rør.

​Vi udfører skadesanmeldelser ved forsikringsskader. 

Ring go hør nærmere.

​Vi udfører kloakspuling fra utrolige 396,- plus moms*

Vi udfører røgtest af utætte kloakker.

Med en røgtest, gør man luftgener synlige.

Kontakt din kloakmester

Uanset hvilken form for kloakservice du ønsker hjælp til, så er du altid velkommen til at kontakte din kloakmester og få mere information og et tilbud.

Du kan altid kontakte os på telefon 40 54 41 39 eller på e-mail jbpkloak@gmail.com.

Vi udfører tv-inspektions fra vanvittige 396,- plus moms​*

​Vi udfører rodskæring.

​Balzers Kloakservice ApS. Herning - Ikast afd., Silkebog afd. og Holstebro afd. 

​(Hovedkontor) Toftevænget 26 a 7430 Ikast Tlf.: 40 54 41 39 E-mail: jbpkloak@gmail.com

Besøg o​s på Facebook - klik her