Ring til mig på

TV-inspektion / kloak TV fra Midtjyllands billigste kloakservice

Vi er din foretrukne kloakservice i hele Midtjylland, når det kommer til TV-inspektion, kloak TV og alt der har med kloakarbejde at gøre.

Billig TV-inspektion / kloak TV omkring Herning, Ikast og Silkeborg

Som firma har vi base i Herning og Ikast. Vi har derudover afdelinger i både Silkeborg og Holstebro. Vi kører gerne ud til kloakarbejde i hele Midtjylland. Vi udfører tv-inspektion fra vanvittige 495,- inkl. moms.

Vi arbejder med alle former for kloakarbejde, men vi er specialiseret i TV-inspektion, kloak TV og kloakspuling. Vi er specialister i fejlsøgnings hjælp af kloaker og rør i private hjem, hvorefter vi står for alt papirarbejdet til forsikringsselskaberne og kan hjælpe med opgravning og reparation, hvis dette ønskes.

For os er ingen opgave for lille eller stor. Vi hjælper både private, erhverv og offentlige institutioner med professionelt kloakarbejde.

Få et godt tilbud på TV-inspektion og kloak TV i Herning, Ikast og Midtjylland

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om alt vores arbejde med TV-inspektion, kloak TV og kloakservice.

Når du kontakter os, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på dit næste kloakarbejde fra Midtjyllands billigste kloakspuling og TV-inspektion.

Du kan nå os på telefon 40 54 41 39 eller på e-mail jbpkloak@gmail.com.

​Balzers Kloakservice ApS. Herning - Ikast afd., Silkebog afd. og Holstebro afd. 

​(Hovedkontor) Toftevænget 26 a 7430 Ikast Tlf.: 40 54 41 39 E-mail: jbpkloak@gmail.com

Besøg o​s på Facebook - klik her